Ytliga blodkärl

Vi tar bort missprydande blodkärl i ansiktet och på benen.

Hem » Ytliga blodkärl

M ånga människor lider av ytliga blodkärl både på kroppen och i ansiktet. Framförallt är det vanligt på områden i ansiktet och på kroppen som ofta är exponerade för sol, vind och kyla. Det gäller framför allt näsa, kinder och dekolletage. Den ärftliga faktorn är den som har störst betydelse men även graviditet, trauma, alkohol, sol och sjukdomar har stor betydelse. Det kan upplevas som missprydande och i vissa fall kan det vara så jobbigt att det påverkar livet negativt.

Lyckligtvis är det en väldigt enkel procedur att ta bort blodkärlen. Eftersom vi använder den senaste tekniken inom både IPL och Nd:YAG laser räcker det vanligtvis med 1-3 behandlingar för att helt ta bort ytliga blodkärl. Det är en väldigt snabb behandling som bara tar någon minut att utföra och obehaget är minimalt. 

Behandling av ytliga blodkärl

Så går behandlingen till
Vi börjar behandlingen med att applicera en kall gelé på området som ska behandlas. Under behandlingen appliceras sedan ett antal ljuspulser på varje kärl. När ljuspulserna träffar huden kommer du känna en lätt stickande och varm känsla, men behandlingen är skonsam och det kommer inte kännas obehaglig.

Direkt efter behandlingen mörknar kärlen något och en lätt rodnad syns på det behandlade området. Du kan dock återgå till övriga normala aktiviteter direkt efter behandlingen. Efter ett par veckor kommer du märka hur kärlen har krymp och i många fall försvunnit helt. Behandlingen upprepas 1-3 gånger och med ett mellanrum på fyra till sex veckor.

M22 laser och IPL

Vår unika teknologi gör det möjligt att anpassa ljuskällan och energin optimalt för att effektivt kunna behandla kärlen och få dem att blekna bort på ett säkert sätt. Genom värmen som skapas inuti blodkärlen stänger vi kärlens väggar, vilket tillslut leder till att kärlen försvinner.  Vår unika teknologin för behandling av kärl möjliggör optimala resultat med maximal säkerhet och komfort under behandlingen. Den IPL som vi använder är mycket exakt och påverkar endast de kärl som ska behandlas utan att skada omkringliggande hud.

* Vi kan effektivt behandla ådernät, blåa ådror, brustna blodkärl och rosacea.
Åderbråck däremot kräver en annan typ av behandling som vi inte erbjuder.

 

Ta första steget idag och boka konsultation för prisförslag och antal behandlingar. 

Bra att veta

Hur känns det?
När ljuspulserna träffar huden kan du känna en lätt stickande och eller varm känsla, men behandlingen är skonsam och kommer inte kännas obehaglig.

Kort behandlingstid
Behandlingen går väldigt fort. Beroende på hur stort område du önskar behandla tar det från 5-30 minuter.

Antal behandlingar
I de flesta fall ses en förbättring omedelbart efter behandlingen – eftersom kärlen tynar bort kan det dock ta flera veckor innan de är helt borta. Om fler kärl ska behandlas kan det behövas 2-4 behandlingar med 8-10 veckors intervall.

Pris
Pris från 995 kr/behandling.
Se prislista för aktuella erbjudanden och paketpriser.

Rethink Stockholm

Rethink Stockholm är en av de ledande kliniker inom skönhet och estetik i Sverige. Med senaste teknik och de mest erfarna specialisterna garanterar vi resultat i toppklass.
KONTAKTUPPGIFTER

E-post: info@rethink-stockholm.se
 Odenplan, Västmannagatan 64

SOCIALA MEDIER
Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

Copyright © 2012 – 2022 Rethink Stockholm AB

Copyright © 2012-2018 Rethink Stockholm AB